70mai M300 dashcam

kr. 579,00 inkl moms

70mai M300 er en ny forbedret model som erstatter 70mai 1S kameraet. 70mai Dash Cam M300 bilkamera giver dig mulighed for at optage med en opløsning på 2304×1296. Med en synsvinkel på 140 grader, får du hele vejen med uden problemer. Videooptageren giver et klart billede og trofast farvegengivelse. Et perfekt og prisvenligt kamera til nybegynderen.

Gizmo er officiel 70mai forhandler

70mai M300 Gray
1 × CPL filter til 70mai 1S / M300 Original price was: kr. 199,00.Current price is: kr. 0,00. inkl moms

På lager

Gratis forsendelse på alle ordrer over 1.000 kr

  • 14 dages fortrydelsesret
  • Lagervarer afsendes dagligt
100% Sikker online handel

Sikker SSL betalingsløsning med Pensopay

Dedikeret applikation
Producenten sørgede for at skabe en dedikeret applikation, der er kompatibel med bilkameraet Xiaomi 70mai Dash Cam. Den er tilgængelig til både Android- og iOS-operativsystemerne. Ved at bruge 70mai Dash Cam-applikationen er du i stand til at styre optagelsen og administrere dens indstillinger ved hjælp af din smartphone. Applikationen giver dig mulighed for at se optagelser på telefonen.

Parkerings-mode Time-lapse optagelse*
Med 24/7 optagelse komprimeres 30 minutters video til 1 minut, hvilket sparer plads betydeligt på hukommelseskortet.
Du kan afspille timers overvågningsvideo på blot et par minutter og hurtigt fange vigtige begivenheder.
Hvis kameraet registrerer bevægelse, skifter det automatisk til nødvideooptagelse som gemmer videoen så den ikke slettes ved en fejl.
* 70mai Hardwire Kit UP02 er påkrævet for at bruge denne funktion.

Intelligent G-sensor
Den indbyggede specielle G-sensor vil sikre, at du altid får registreret tilfælde af kollisioner. G-sensor overvåger dit køretøjs tilstand i 3 niveauer: frem og tilbage, venstre og højre, op og ned. Den intelligente sensor registrerer usædvanlige bevægelser og udløser optagelse i kameraet. Hvis der optages en nødvideo, giver kameraet dig besked efter genstart med en stemmemeddelelse.

Højkvalitetsoptagelser også om natten
Blænden på f2.1 absorberer mere lys i objektivet. 70mai M300-kameraet garanterer gode optagelser også om natten. 70mai M300 er udstyret med 3D DNR (Dynamic Noise Reduction) teknologi, som selv under dårlige lysforhold vil billedet være klart og fri for det meste støj. Den anvendte WDR-funktion (Wide Dynamic Range) justerer automatisk hvidbalancen, så det optagede billede ikke bliver overeksponeret eller mørkere.

En LED rundt om knappen viser den aktuelle optagestatus
LED-indikatoren på siden viser optagestatus, så du hele tiden kan se informationen under kørslen.

  • Grøn: Sessionsoptagelse
  • Blå: Optagetilstand, ingen optagelse
  • Rød: Fejl under optagelse

Pakken indeholder:
1x Bilkamera 70mai M300
1x Strømkabel på 3,5m
1x Monteringskit
1x USB lader
1x Elektrostatisk mærkat
70mai M300 brugermanual

Kameraet understøtter ikke stemmekommandoer.

Yderligere information

Vægt 500 g
Farve

Sort, Navy, Rose

Brand

70mai

70mai blev grundlagt i 2016 og er et Mi-økosystemfirma (Xiaomi kompatibelt) med fokus på smart bilelektronik. I 2018 blev der solgt mere end 10 millioner 70mai dash cams i 92 lande rundt om i verden. 70mai sigter mod at vise det maksimale potentiale for intelligente køretøjsprodukter, der giver sikker, komfortabel og netværksbaseret køreoplevelse til verden.