70mai Omni X200 dashcam

kr. 1.689,00kr. 2.089,00 inkl moms

70mai Omni X200 dashcam

  • 360° roterende sikkerhedsvagt til køretøjer 360° fuld visning
  • AI Motion Detection
  • Fantastisk nattesyn
  • GPS & rutesporing
  • Stemmekontrol
70mai UP03 hardwire kit
1 × 70mai UP04 Hardwire Kit USB-C LTE kr. 569,00 inkl moms

Tilgængelig på restordre

1 × Xiaomi 70mai UP03 Hardwire Kit kr. 209,00 inkl moms

På lager (kan bestilles som restordre)

Gratis forsendelse på alle ordrer over 1.000 kr

  • 14 dages fortrydelsesret
  • Lagervarer afsendes dagligt
100% Sikker online handel

Sikker SSL betalingsløsning med Pensopay

Avanceret AI overvågning

70mai Omni X200 er udstyret med kraftig parkeringsovervågning. Ved at bruge sin opgraderede AI Motion Detection-algoritme er instrumentbrættet i stand til at identificere mennesker omkring din bil, registrere deres bevægelse og præcist målrette deres placering. Hvis folk, der nærmer sig, forbliver mistænksomme og tæt på din bil, følger Omni spontant efter og registrerer deres bevægelser med 360° overvågning.

Forbedret kollissionsdetektering

Omnis eksklusive kollisionsdetektionsalgoritme fungerer som et værdifuldt vidne til enhver ulykke, mens den fanger væsentlige beviser for at hjælpe med at fastslå fejl. Når der sker en kollision, vil Omni automatisk lokalisere retningen af bevægelsen og derefter dreje mod den og optage optagelser i op til 30 sekunder efter en kollision.

Fantastiske Time-Lapse optagelser

I parkeringstilstand registrerer Omni løbende køretøjets omgivelser med tidsforløb. Omni komprimerer hvert 30. minut til 1 minuts video for at give brugerne et hurtigt overblik over vigtige øjeblikke eller smukke landskaber, samtidig med at de sparer hukommelsesplads og sænker batteriforbruget.

Effektiv Night Vision

Omnis indbyggede F1.5 blænde bringer mere lys frem, og den nye PureCel®Plus-S HDR-teknologi leverer klassens bedste ydeevne i svagt lys samt fremragende farveydeevne under forhold med ultrahøj kontrast, f.eks. når du forlader tunneler til lysstærke sollys.

60 FPS Dynamic Vision

Omni er i stand til at optage 60 FPS-videoer, som kan opfange vigtige detaljer såsom nummerplader mere tydeligt under hurtig kørsel eller under ujævne forhold.

Sikkerhed med ADAS

Ud over uovertruffen sikkerhed beskytter Omni også chauffører og passagerer på vejen. Opgraderet ADAS (Advanced Driver Assistance System) identificerer potentielt farlige situationer, der involverer køretøjer, fodgængere og cykler, og advarer chaufførerne om at undgå dem.

eMMC hukommelse

Omni kommer med eMMC-hukommelse i stedet for et tradtionelt hukommelseskort for bedre stabilitet, når der opstår en kollision. Ved at tilslutte Omnis WiFi kan du nemt tjekke billeder og optagelser i Omni-appen.

Hi-Tech overlays på dine videoer

Tilføj mere sjov til dine ture. Du kan flette live-optagelser med Hi-Tech-sanseeffekter i Omni-appen og kan derefter sende den et minut lange tilpassede video på sociale medier. Del landskabet på din roadtrip med venner undervejs!

Hvad er der i kassen?

Yderligere information

Vægt N/A
Hukommelse

32 GB, 64 GB, 128 GB

Brand

70mai

70mai blev grundlagt i 2016 og er et Mi-økosystemfirma (Xiaomi kompatibelt) med fokus på smart bilelektronik. I 2018 blev der solgt mere end 10 millioner 70mai dash cams i 92 lande rundt om i verden. 70mai sigter mod at vise det maksimale potentiale for intelligente køretøjsprodukter, der giver sikker, komfortabel og netværksbaseret køreoplevelse til verden.