Tilbud

Blackview Tab6 Kids Edition tablet til børn – Blå

kr. 1.249,00 inkl moms

-4%

Blackview Tab 6 Kids Edition er en tablet til børn, som er designet til livet børn kan udsætte en tablet for. Denne fine børnetablet er udstyret med en 8 tommer skærm, 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, og hvis det ikke er nok kan dette udvides helt op til 128 GB hukommelse. Det store 5580 mAh store batteri giver fint strøm til hele dagen så du ikke sidder med et surt barn midt i ulvetimen. Med plads til simkort er der også mulighed for at bruge den på farten. Coveret er lavet af stødabsorberende EVA skum som er godt at holde ved. Det dækker godt op om skærmen, så skulle den falde på gulvet er den godt beskyttet. Blackview Tab 6 børnetablet trækker fint og uden problemer apps som Ramasjang, Roblox og andre populære børneapps og spil. Denne tablet til børn kommer desuden med iKids som har en række fine apps til børn hvor de kan lære, tegne, høre sange og meget mere.

Tilgængelig på restordre

Gratis forsendelse på alle ordrer over 1.000 kr

  • 14 dages fortrydelsesret
  • Lagervarer afsendes dagligt
100% Sikker online handel

Sikker SSL betalingsløsning med Pensopay

Perfekt tablet til børn fra 2 til 12 år. Til Tab 6 Kids har Blackview udviklet en app kaldet iKids med et utal af forudinstalleret indhold. Så børnene kan læse eventyr, lytte til populære sange, se lærerige og inspirerende videoer , skrive deres geniale tanker ned og meget mere.

8 tommer display, perfekt størrelse til børn

Blackview Tab6 Kids Edition er 8 tommer, hvilket hverken er for stort eller for småt til børns nysgerrige øjne. Skærmen understøtter Split View som giver børn mulighed for at køre to apps side om side. Det kunne f.eks. være at se YouTube mens de tegner. Desuden er der tilstandende Dark Mode og e-bogs tilstand.

Tema til børn

Selve temaet er lavet lidt tegneserieagtigt, så selv børn på 2 år fanger det lynhurtigt. Ønsker man ikke børnetemaet, kan dette uden problemer slåes fra.

Pålidelig forældrekontrol

Enhver børnetablet bør have forældrekontrol, da der altid er risiko for børn ude på det store internet. Tab6 giver en kompleks og veludviklet forældrekontrol. Du kan begrænse skærmtid eller lave pausetider, se rapporter og meget mere.

Tablet cover lavet til børn

Coveret som er monteret på denne børnetablet er lavet i EVA skum som går godt ud over kanterne og bestykker hele vejen rundt. Så skulle tabletten pludselig ryge af bordet, så er der ret stor sandsynlighed for at skærmen overlever gang efter gang. Bagpå er der monteret et håndtag som også bruges som fod, denne kan drejes hele vejen rundt.

Stærkt styresystem, bygget på Android 11

Blackview har lagt mange kræfter i at holde styresystemet lækkert og flydende. Det giver en god brugeroplevelse og ingen sure unger fordi det hele tiden lagger.

Yderligere information

Vægt 1000 g