Kurv

Smarte og super støjsvag ventilatorer fra Xiaomi

Når sommeren nærmer sig, stiger efterspøgslen på ventilatorer helt naturligt, og når du alligevel skal have en, så kan du lige så godt købe noget du bliver glad for. Med det varme vejr er intet bedre end en frisk brise, der blæser gennem kontoret eller dit soveværelse. Med en ventilator fra Xiaomi sikrer ikke kun, at du har en kølig sommer, men giver dig også den nødvendige bekvemmelighed, da Xiaomi ventilatorer kan fjernstyres gennem appen og har forskellige indstillinger og arbejder utroligt stille. 

Hvad gør en Xiaomi ventilator så god?

Vi får ofte tilbagemeldinger fra vores kunder om hvor tilfredse de er med deres Xiaomi ventilator og det er ikke uden grund. Vi har beskrevet de vigtigste funktioner ved disse næsten lydløse ventilatorer.

Trådløs ventilator på batteri

Næsten alle ventilatorer fra Xiaomi kører på et internt batteri, hvilket giver dig friheden til at tage ventilatoren med dig overalt, så du slipper for besværet med ledninger i din stue, kontor eller soveværelse. 

Det er så irriterende når man har det alt for varmt og finder sin ventilator frem og så er der bare ALT for langt hen til nærmeste stikkontakt. Heldigvis har alle ventilatore fra Xiaomi, med undtagelse af den billigere Xiaomi Standing Fan 2 Lite, et internt batteri! 

Super støjsvag ventilator    

Det er simpelthen ikke til at falde i søvn når det er varmt. Man har brug for frisk luft og tænder for sin hjembragte ventilator fra nærmeste byggemarked.. Man fortryder øjeblikkeligt da den bare rasler og larmer så meget så det føles som om man er ligger på landingsbanen i lufthavn.

Xiaomis ventilatorer skiller sig virkelig ud fra konkurrenterne med deres ultralave lydniveau, så du kan sove i fred, uden at dø af varme.

For eksempel har Xiaomi Standing Fan Pro kun et støjniveau 26,6 decibel. Det betyder at du faktisk ikke rigtigt kan høre den. Sætter du den på fuld blæs, kan du høre den, men uden at være generende.

Ventilatoren kan styres med app

Alle Xiaomi ventilatorer kan alle styres gennem Xiaomi Mi Home App, så du ikke behøver at stå op af sofaen eller sengen hver gang du vil tænde for blæseren, ændre indstillingen eller slukke den.

Du kan også koble ventilatorerne til andre Xiaomi smart sensore, for at få dem til at køre automatisk. Med en Xiaomi temperaturmåler kan du aktivere ventilatoren når du synes temperaturen bliver for høj.

Hvad er forskellen på de forskellige Xiaomi ventilatorer?

Først og fremmest tilbyder vi Xiaomi Smart Standing Fan 1C / 2 Lite, den billige model. Ventilatoren har 7 vinger og en dynamisk lydløs motor på kun 26,6 decibel. Den eneste ulempe ved denne model er, at den ikke har et internt batteri, men skal tilsluttes til en almindelig stikkontakt.

Den anden model, Xiaomi Smart Standing Fan Pro, er den mest kraftfulde model i denne serie. Det kan give vindstød på op til 14 meter. Derudover er denne blæser meget fleksibel, og Xiaomi Standing Fan Pro har fire rotationsvinkler, 100 hastigheder, et internt batteri og kan også vippe op og ned.

Xiaomi Standing Fan 2S kan også bruges trådløst. Med  rotationsvinklen på 30 til 120 grader og de fire forskellige vindniveauer afkøler du alle dele af rummet lige meget. Det slanke og minimalistiske design sikrer også, at du kan placere denne ventilator i ethvert hjem eller kontor.

Topmodellen er Xiaomi Standing Fan 3. Den er udstyret med en børsteløs motor, 7 vinger, fire forskelligt justerbare rotationsvinkler og også et ultra lavt støjniveau på 28,6 decibel. 

Bestil din Xiaomi ventilator i dag!

Kunne du også tænke dig en af verdens måske bedste ventilatorer, så tag et kig her og find ud af hvilken der skal bo hjemme hos dig.

Gratis levering til pakkeboks

Fri fragt til pakkeboks på ordrer over 1.000 kr.

Vi sender alle hverdage

Lagervarer sendes dagligt

Dansk webshop, dansk lager

Dansk support