10 gode gaveidéer til ham

Det kan være virkelig svært at finde en gave til dem man holder af, og når det gælder gaver til mænd så bliver det ikke altid lettere fordi mænds ønskelister som regel er ret sparsommelige og der er ikke mange ønsker på. Så er du på jagt efter en god gave til kæresten, manden eller far, så har vi her en række gode bud på helt unikke gaver til manden der har alt.

Dashcam

Mænd ELSKER gadgets og alle mænd bør simpelthen eje et dashcam til deres bil. Med et dashcam kan man filme alt på sin vej, alt fra flot natur til hvis uheldet skulle være ude og man bliver påkørt.

Grilltang med navn

Alle mændt elsker at grille, og hvad er mere personligt end sin helt egen unikke grilltang med eget navn eller “Verdens bedste far” ?

Ølbrik i skifer med billede

Skal far eller bedstefar have noget helt unikt at stille hans whisky on the rocks på? De populære ølbrikker med billedgravering er helt sikkert et hit.

Skiferplade med billede af mand og dreng

Dronetilbehør

Har han en drone, så var det måske en idé at give ham lidt tilbehør til dronen. Det kunne være nye propeller eller en taske, eller stødsikker kuffert så han kan passe ekstra godt på den.

Jumpstarter / Powerbank

Bilens batteri er tappet for strøm og vil ikke starte. Med en jumpstarter fra 70mai er du sikret altid at kunne jumpstarte bilens batteri. De dage hvor man ikke har akut behov for at starte bilens batteri fungerer den desuden som en kæmpe 18.000 mAh powerbank, som er rigeligt til at lade alle devices i huset op.

Ultrasonisk elektrisk tandbørste

De elektriske tandbørster fra Oclean renser tænderne med ultrasoniske bevægelser og man får tænder så glatte og rene som aldrig før.

Mini støvsuger til bilen

Fantastisk lille håndstøvsuger med en 100 ml støvbeholder og en nominel effekt på 80W. Modellen tilbyder en sugestyrke på op til 5000pa. En kraftfuld og meget alsidig model med høj effekt, der passer i rummet ved bildøren.

Trådløst headset fra Haylou

Fantastisk lyd i et trådløst headset behøver ikke koste en formue. Prisvindende headset fra Haylou med kanon lyd. Anmeldelserne taler for sig selv.

Overvågningskamera

Mænd elsker at være beskyttende og kan man kombinere det med lidt elektronik som er nemt at gå til, så er det helt perfekt. Overvågningskameraer fra Xiaomi er nemme at sætte op og kontrollere uanset hvor man befinder sig. Virkelig gode kameraer til meget få penge!

Bogstaver i træ

Far’s værksted, BBQ CORNER, mulighederne er mange. Bestem selv skrifttype og størrelse.

Gratis levering til pakkeboks

Fri fragt til pakkeboks på ordrer over 1.000 kr.

Vi sender alle hverdage

Lagervarer sendes typisk inden 24 timer

Dansk webshop, dansk lager

Dansk support