Tilbud

Xiaomi Microhoo Mini Air Condition

kr. 499,00 inkl moms

-29%

Xiaomi Microhoo Mini Air Condition

Hold dig nedkølet i sommervarmen for få penge

For varmt derhjemme eller på kontoret om sommeren? Lange nætter med forstyrret søvn? Du har ikke en aircondition og vil ikke bruge en formue på at installere det? Bare rolig.

Xiaomi Microhoo Mini Air Conditioning er et lille 3-i-1-apparat, der tjener til formål, både at køle ned, fugte og rense luften.

På lager

Gratis forsendelse på alle ordrer over 1.000 kr

  • 14 dages fortrydelsesret
  • Lagervarer afsendes dagligt
100% Sikker online handel

Sikker SSL betalingsløsning med Pensopay

Stærk lille klimaanlæg

Xiaomi Microhoo Mini inkluderer en 1000 ml vandtank, hvor du kan påfylde koldt vand eller tilføje isterninger for at gøre den luft, du uddriver, endnu køligere.

Det gode ved dette er, at det også fungerer som en renser og luftfugter, så din hud forbliver hydreret og vil ikke lide, hver gang du bruger den, som det gør med traditionel aircondition.

Du kan endda tilføje dine foretrukne æteriske olier til det, så det også parfumerer dit værelse.

Justering af luftudgangshastighed

Derudover tilpasser Xiaomi Microhoo Mini sig til enhver dagssituation og kan vælge mellem tre former for luftudvisning: Naturlig, Sovende og Timer.

På denne måde tilbyder Xiaomi Mini-klimaanlægget dig flere muligheder at vælge imellem, når du nyder din fritid, hvile eller arbejde.

Indbygget touchskærm

Takket være touchskærmen kan du til enhver tid seden valgte tilstand og skifte mellem dem og endda markere de ønskede minutter på timeren. Meget mere behagelig og nem at bruge!

Lavt strømforbrug

En anden lækker detalje ved Xiaomi Microhoo Mini Air Conditioning, er dens lave strømforbrug med en maksimal effekt på 6W.

Vandtanken kan fjernes til genopfyldning direkte fra vandhanen eller sættes i køleskabet, når den er fuld af vand.

Grænsefladen C-type tilbyder flere måder at tænde den på, såsom at forbinde den til strømforsyningen med en adapter, til en computer med USB-kablet eller endda tilføje en Power Bank.

Specifikationer Xiaomi Microhoo Mini Aircondition:
Mærke: Xiaomi Microhoo
Navn: Mini Air Conditioner
Model: MH01P
Vandtank kapacitet: 1000 ml
Maksimal effekt: 6W
Mål: 196 x 182 x 178 mm
Vægt: 1206 g

Yderligere information

Vægt 4000 g